Over Nelleke en Paul

Buurt pluspunten

We dachten dat we vooral voor de natuur en de rust kwamen. Newsflash..inmiddels zijn het vooral de mensen en de vriendelijkheid die maken dat we vinden dat we een lot uit de loterij hebben gevonden.

Werk

Paul is klusser. Net begonnen na een leven als manager van grote productie afdelingen en hij geniet én werkt zich een slag in de rondte. Ik ben schrijfster, spreker en coach voor vrouwen die graag (meer) zichzelf willen zijn. Mijn blogs zijn te vinden op www.hallo-leven.nl Ooit begonnen voor mezelf en op verzoek van een paar mensen, inmiddels best veel volgers op Facebook en zelfs theater-lezingen op verzoek. Super leuk! Nu ik hier woon ben ik even gestopt met coachen en ik ben op zoek naar betaald schrijfwerk voor privé personen ( speeches ed) en bedrijven (bedrijfsblog, nieuwsbrief etc). Lijkt me heerlijk! Binnenkort komt er een podcast, NotPerfectNoProblem, om nog meer vrouwen te inspireren en te leren hoe je dat doet....zonder gedoe (vooral van jezelf) lekker ontspannen jezelf zijn. :-)

Vrije tijd

In onze vrije tijd springen we graag op de mountainbike! Hoe ruiger hoe beter. We tennissen ook graag of wandelen. Eigenlijk alles wat met buitensporten te maken heeft vinden we leuk. Daarnaast lezen we ook graag een boek, rommelen in de tuin, verkennen de omgeving en natuurlijk...klussen!!! We zijn beidde echte klussers en genieten van het mooi(er) maken.

Meer informatie

Wij zijn wat je noemt een "samengestelde versie". Oorspronkelijk woonden we ruim een uur bij elkaar vandaan. Paul in Beverwijk en ik in Lelystad. Na drie jaar uit een koffer leven in twee huizen wilden we graag iets van en voor ons samen. Omdat we tóch al vaak met de fietsendrager onderweg naar de Veluwe waren ontstond het idee om op de Veluwe te gaan wonen. We hebben ons daarbij vooral laten leiden door de " verliefdheid op een huis en een plek". Dat we het hier zo enorm naar ons zin zouden hebben (nu al) en zo zouden genieten van de contacten met de buren hadden we niet kunnen denken. Afgelopen Juni zijn we op de Woeste Hoeve getrouwd. Lieve Alieke de Groot heeft die dag foto's voor ons gemaakt, zo ook de profielfoto. We willen heel graag "integreren", hier ons leven verder opbouwen en, waar mogelijk, bijdragen aan de levens van anderen. Al is het maar met een vriendelijk woord of een luisterend oor. Ik heb een hele goede koffiemachine! ;-) We voelen ons enorm gezegende mensen. De sfeer en de energie van Oosterhuizen is voor ons een kadootje na zoveel inspanning! Liefs, Nelleke