Over Nelleke en Paul

Buurt pluspunten
We dachten dat we vooral voor de natuur en de rust kwamen. Newsflash..inmiddels zijn het vooral de mensen en de vriendelijkheid die maken dat we vinden dat we een lot uit de loterij hebben gevonden.
Werk
Paul is klusser. Net begonnen na een leven als manager van grote productie afdelingen en hij geniet én werkt zich een slag in de rondte. Ik ben schrijfster, spreker en coach voor vrouwen die graag (meer) zichzelf willen zijn. Mijn blogs zijn te vinden op www.hallo-leven.nl Ooit begonnen voor mezelf en op verzoek van een paar mensen, inmiddels best veel volgers op Facebook en zelfs theater-lezingen op verzoek. Super leuk! Nu ik hier woon ben ik even gestopt met coachen en ik ben op zoek naar betaald schrijfwerk voor privé personen ( speeches ed) en bedrijven (bedrijfsblog, nieuwsbrief etc). Lijkt me heerlijk! Binnenkort komt er een podcast, NotPerfectNoProblem, om nog meer vrouwen te inspireren en te leren hoe je dat doet....zonder gedoe (vooral van jezelf) lekker ontspannen jezelf zijn. :-)
Vrije tijd
In onze vrije tijd springen we graag op de mountainbike! Hoe ruiger hoe beter. We tennissen ook graag of wandelen. Eigenlijk alles wat met buitensporten te maken heeft vinden we leuk. Daarnaast lezen we ook graag een boek, rommelen in de tuin, verkennen de omgeving en natuurlijk...klussen!!! We zijn beidde echte klussers en genieten van het mooi(er) maken.

Berichten van Nelleke en Paul