Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders


De buurtverbinders zijn een groep vrijwilligers uit het dorp die de buurtsite beheren. Op dit online dorpsplein zie je alles wat er in het dorp is: hulp gevraagd, hulp aangeboden, nieuwtjes, gezellige en sportieve activiteiten, spullen te koop of te leen en nog veel meer. Hiermee willen we bereiken dat zowel online als op straat mensen zich meer met elkaar verbinden!

Wie?

De buurtverbinders van OnsOosterhuizen zijn Hanneke Stegeman, Gülsah van den Heuvel, Sharon van Essen, Bertus Reuvekamp en Elka Bennema. Bij ons team zijn tevens Janneke Slingerland en Annie de Groot betrokken als adviseurs.

Contact

We helpen bij het gebruik van de site, stimuleren bewoners en organisaties om ook mee te doen en vormen de redactie van de site. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. We beantwoorden elke e-mail persoonlijk binnen drie dagen. Meestal heb je zelfs binnen een dag al een antwoord.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.