OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

veel te doen, te kijken en te luisteren 6 juli vanaf 16.00 uurOnsOosterhuizen.nl bestaat 5 jaar en dat vieren we. Dat zal jou niet ontgaan zijn met alle berichten daarover op deze site.

’s Middags vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur kun je zien en horen hoe leuk het is om allerlei activiteiten die er in ons dorp zijn te doen.

Vanaf 16.00 uur wordt er gevolleybald op het kunstgrasveld, je zult zien dat je niet met een volledig team van 6 hoeft te zijn om lekker te kunnen volleyballen.

Op het jeux de boules veldje wordt een demonstratie gegeven van jeux de boules. En je kunt ook een partijtje gaan spelen.

De klootschieters zetten een baan uit in Het Oude Veen en ieder kan de uitdaging aan gaan om het ook eens te proberen.

In de biljartzaal zijn leden van de biljartvereniging en kun je biljarten. Uiteraard kunnen de biljarters je ook vertellen hoe het gaat om de verschillende biljart avonden die er in het Dorpshuis zijn.

Touwtrekclub Oosterhuizen komt een demonstratie geven. Wie zijn krachten eens wil testen kan de uitdaging aangaan.

Op het podium van het amphitheater is er vanaf 16.00 uur muziek.

Eerst zal seniorenorkest De Vriendenkring spelen, die naam is niet voor niets. Zij laten zien hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Ook het Oosterhuuzens Dialectkoor komt zingen. Dat zij plezier hebben in het zingen van hun liedjes over de streek mag duidelijk zijn en zullen we zaterdag ook zien en horen.

Samen muziek maken en zingen is helemaal mooi. Als het lukt dan gaan het orkest en het koor de uitdaging aan om samen een lied te doen vanaf 17.30 uur.

In ieder geval gaat het koor samen met Ingrid haar lied Oosterhuizen zingen. De repetitie hiervoor is al geweest en het klonk prachtig.

Tussen 16.00 uur en 17.30 uur is er ook de theaterworkshop voor kinderen en de ruilbeurs. Informatie daarover kun je vinden in andere berichten over het feest van OnsOosterhuizen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.