Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Klootschietvereniging Oosterhuizen organiseert toernooiop 14 juniOp donderdag 14 juni 2018 wordt een 50+ toernooi georganiseerd in onze mooie omgeving door de klootschietvereniging. De start is bij Het Dorpshuis aan Het Oude Veen.

Er is de mogelijkheid om een parcours te doen van 4,5 km of een parcours van 6 km. Er kan worden deelgenomen met Heren-teams of met Mix-teams. Een Heren team bestaat uit 3 of 4 personen, een Mix team bestaat uit 1 of 2 heren en 1 of 2 dames.

Er mag gegooid worden met allerlei materiaal mits het een doorsnee heeft van 5cm, behalve met een hondenkloot (een zachte kloot van kunststof die op een stuiterbal lijkt!). Eventueel kan een team materiaal lenen.

Alle deelnemende teams moeten om 9.30 uur aanwezig zijn en de start is om 10.00 uur.

Het inschrijfgeld is € 6,00 per team. Consumpties zijn via munten verkrijgbaar, ook onderweg op het rustpunt.

Volgens Teun Hartgers waren er voorgaande jaren 15 of 16 teams die deelnamen. Daar waren teams bij uit andere Veluwse dorpen zoals Bussloo en Garderen, maar ook uit de Achterhoek bijvoorbeeld Warnsveld en Lochem en uit Overijssel doet een team uit Hellendoorn mee.

Dit jaar zijn er nog niet zoveel aanmeldingen zegt Fred Laponder de secretaris. Mogelijk komt dit door het warme weer, of door het ouder worden van de klootschieters. Opgeven van teams kan nog tot en met 12 juni schriftelijk of per e-mail bij hem. Adres: Klingelbeek 6, 7339 LD Ugchelen, e-mail