OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Help je mee met halfjaarlijks onderhoud AlbapadKlompenpad Albapad Oosterhuizen 

Het pad is er! En jong en oud loopt ‘m. Uit eigen dorp, maar ook van buiten. En met heel veel plezier, zo lezen we uit de reacties online. Een groot team van vrijwilligers heeft er heel veel tijd ingestoken om het pad voor mekaar te krijgen. Dat is stap A, maar dan komt stap B: het pad moet ook onderhouden worden! Als we zien hoe netjes de tuinen erbij liggen in ons dorp gaat het onderhoud van een wandelpad ook wel lukken! Samen lukt ’t ons altijd!  

Wat gaan we doen?  

Het wandelpad onderhouden: maaien, snoeien, palen en bewegwijzering controleren.  

Wanneer gaan we dat doen?  

2 x per jaar een zaterdagmiddag (van 13 tot 16 uur) in het voor- en najaar, te beginnen op 3 november 2018 en 4 mei 2019, met koffie en borrel in Dorpshuis na afloop.  

Wie gaan dat doen?  

Een team van 10 vrijwilligers uit Oosterhuizen; we hebben er al 5 en vragen er nog een stel. De trekkers van ons klompenpad zijn Leejanne Hollaar van de Wittekruisweg en Bertus Reuvekamp van ’t Oude Veen. Zij coördineren ook de beide onderhoudsdagen.  

Gras maaien 

Op drie trajecten moet er af en toe gras gemaaid worden. Er is een goede machine voor 2 personen beschikbaar gesteld door Stichting Klompenpaden.  

Interesse om mee te doen? Bel of mail Leejanne of Bertus via  

Je kunt ze ook gewoon aanspreken!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.