Over Ronald

Buurt pluspunten

Ik kan heel erg genieten van de rust in ons dorp, van het vergezicht over de kattekuule, van de lakenvelders, het trekpaard en de ezel bij fam. Kok in de weides, van alle andere koeienrassen en de paarden in de buurt maar ook van een ongedwongen praatje met de buren bij het uitlaten van de hond.

Vrije tijd

Ik wandel graag met Ineke en onze hond Fellow. Ik doe aan fitness en soms aan yoga. Ik doe-het-zelf graag en sleutel ook graag aan klassieke auto's. We maken graag een ritje in onze MGB en momenteel restaureer ik een nog oudere MGA.

Meer informatie

Ik vind Oosterhuizen erg prettig wonen vanwege de goede contacten met de buurt. Er zijn veel leuke terugkerende activiteiten in Oosterhuizen en ik speel graag een verbindende rol met de gemeente via de dorpsraad om het beschermde dorpse karakter van Oosterhuizen te bewaren voor de toekomst.

Werk

Ik ben projectmanager bij ingenieursbureau AKOS dat zich sinds 2 jr. in Klarenbeek heeft gevestigd. In deze functie werk ik momenteel in Nunspeet bij Nestlé aan de realisatie van een nieuwe fabriek voor babypoeder. Met name alle leidingwerken tussen tanks en alle installaties vallen in mijn deelproject.