Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Nico Coenders

Ben 53 jaar, heb 1 dochter en daarnaast nog 3 leuke ‘bonus’ kinderen van mijn partner Constance. Sta midden in het leven en hou van gezelligheid en humor.

Over Nico

Buurt pluspunten

De vriendelijke buren die ons vrijwel direct het gevoel hebben gegeven welkom te zijn en de prachtige landelijke omgeving.

Werk

Tot voor kort was ik managing Director bij Trelleborg Industrial Tires Nederland en nu zelfstandig ondernemer. Ik verkoop LED verlichting voor een Duitse groothandel.

Vrije tijd

Ik klus graag en maak veel dingen zelf..kan mij nu dus perfect uitleven omdat wij ons huis aan het opknappen zijn die wij in Juni hebben gekocht. Daarnaast rijd ik graag motor en ga er graag een weekendje op uit met mijn lieve partner.

Meer informatie

Wij hopen van ons huisje echt ons thuis te maken en dat wij volgend jaar grotendeels alles klaar hebben. En even een zakelijke mededeling....mocht je voor je bedrijf LED verlichting nodig hebben laat het even weten.