Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Verbinden, online en offline!Als buurtverbinders van onsoosterhuizen.nl zijn wij altijd op zoek naar verhalen en activiteiten die onze buurt nog leuker maken. Buurtverbinders Elka Bennema, Sharon van Essen, Gulsah vd Heuvel, Bertus Reuvekamp en Hanneke Stegeman, ondersteund door Annie de Groot en Janneke Slingerland, werken twee avonden per maand aan onze buurtsite, meestal op Wittekruisweg 6. We maken plannen om elkaar ook offline te kunnen ontmoeten, samen met Dorpshuis en Dorpsraad, maar ook in projecten zoals bij de aanleg van het Klompenpad Albapad Oosterhuizen. We plaatsen nieuws en foto's op de site en beantwoorden vragen van Oosterhuizenaren en externe partijen.

Nu en dan komt Hanneke van Stokkem van Mijnbuurtje langs. Zij maakte gisteren, 7 maart, deze foto. Mijnbuurtje bouwde ons platform en werkt continue aan de verbetering ervan. Sharon gaat haar afstudeerscriptie doen bij Mijnbuurtje. Wij zijn heel trots op Sharon! 

Onsoosterhuizen is bijna vier jaar in de lucht en velen hebben de weg naar het digitale dorpsplein gevonden. We gaan binnenkort starten met een paar nieuwe rubrieken zoals 'In het zonnetje' en we beginnen met onze superjuf mevrouw Steenbergen!   

Onze rol is vooral verbinden; de echte content of inhoud van de site maken we samen. Dus een oproep aan alle inwoners: schrijf je in op de site en plaats af en toe eens een berichtje of een foto! En als je tips hebt voor verbeteringen, horen wij die ook graag.