OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

VERLENGING sluiten DorpshuisBeste mensen,

Zoals het bestuur eerder heeft toegezegd nemen wij contact met u op met verdere informatie betreffende het Corona virus. Zoals u weet, heeft het bestuur Stichting Dorpshuis Oosterhuizen alle activiteiten in het dorpshuis gestaakt sinds 13 maart. Deze sluiting zou in ieder geval duren tot 6 april. Helaas moet het bestuur u inmiddels mededelen dat de sluiting zal worden verlengd tot 1 juni aanstaande, naar aanleiding van de berichtgeving vanuit de overheid gisterenavond over het voortduren van de maatregelen.

Het zijn uitzonderlijke tijden die een ontwrichtend effect hebben op onze maatschappij. Wij zijn ons bewust dat het vooral voor de oudere leden van uw verenigingen ontzettend jammer is dat zij niet meer bij elkaar kunnen komen. Eenzaamheid ligt op de loer. Laten we vooral op elkaar letten en de kwetsbaren beschermen door de opgegeven maatregelen op te volgen.

Namens het bestuur wens ik een ieder veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,


Gülsah van den Heuvel

Voorzitter Stichting Dorpshuis Oosterhuizen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.