Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuw jasje OnsOosterhuizen.nlNieuw uiterlijk OnsOosterhuizen op 2 april!

Om voorbereid te zijn op de toekomst (de helft van de mensen bezoekt deze site via hun telefoon - en dat wordt alleen maar meer) ontwikkelde onze leverancier mijnbuurtje.nl samen met ons en andere actieve inwoners van meer dan 30 wijken en dorpen een nieuw uiterlijk voor de buurtsites. 

De vernieuwde site werkt prettiger en is overzichtelijker, zodat mensen en organisaties elkaar nóg makkelijker vinden in de buurt. 

Dinsdag 2 april gaat de huidige website over naar het nieuwe uiterlijk. Op die dag werkt mijnbuurtje.nl aan de overgang. Het kan zijn dat de site dan wat langzamer is, maar we blijven wél gewoon in de lucht.

Nieuw: Elkaar Helpen

Een onderdeel dat we aanpassen is de hulpvraag- en aanbodfunctie. In de nieuwe rubriek 'Elkaar Helpen' kun je sneller hulpvragen en vrijwilligersvacatures vinden en makkelijker filteren. Ook kun je makkelijker je hulp aanbieden of een vraag stellen. 

Nog eenvoudiger berichten plaatsen

Buurtfoto's, buurtfilmpjes, buurtverhalen en buurtverbeteringen plaats je nu allemaal eenvoudig als 'Bericht'.

Zo komen alle berichten in het berichtenoverzicht te staan. Je ziet dus altijd de laatste berichten bovenaan, of het nou een foto, nieuwtje of buurtverhaal is.

Lees meer en bekijk de instructievideo: Hoe plaats ik een bericht?