OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

MantelzorgavondBeste dorpsgenoten,

In november is weer de week van de mantelzorg. Deze week worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers en eventueel de personen die mantelzorg ontvangen. 

De gemeente Apeldoorn, Stichting De Kap en Stimenz organiseren elk jaar in 1 dorp een speciale avond voor de mantelzorgers daar en dit jaar is Oosterhuizen aan de beurt. Hieronder ziet u de uitnodiging voor deze avond: 

Uitnodiging Mantelzorgbijeenkomst donderdagavond 14 november

Tijdens de week van de Mantelzorg organiseren we in Oosterhuizen een avond speciaal voor mantelzorgers uit Oosterhuizen. Mantelzorgers kiezen er niet voor om te gaan zorgen, het overkomt hen, omdat ze een emotionele band hebben met diegene die zorg nodig heeft. Mantelzorgers kunnen er ook niet zomaar mee stoppen en zorgen soms 24 uur per dag.

Deze avond is bedoeld voor de mantelzorgers in Oosterhuizen, om u een ontspannen avond te geven, maar ook steun en informatie over mantelzorg. Heeft u vervangende zorg nodig? Neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een oplossing.

Wat kunt u verwachten?

We starten met een heerlijke maaltijd, verzorgd door Van Laarhoven Catering. Tijdens de maaltijd zal Ingrid Leene zorgen voor de muzikale omlijsting. Na het eten vertelt Karin Fennes wat De Kap voor u kan betekenen.

Daarna gaan we naar een film kijken: Still Mine. De film gaat over een 87-jarige man die een aangepast huis wil bouwen voor hem en zijn vrouw Irene van wie het geheugen steeds achteruit gaat. Maar zodra hij de bouwvergunning aanvraagt, is hij 400 dollar lichter en een waslijst aan problemen rijker. Een mooie en herkenbare film. Tussendoor is er even pauze en krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

De avond is kosteloos en alleen bestemd voor mantelzorgers uit Oosterhuizen.

Programma:

18.00 uur: start maaltijd

18.45 uur: informatie voor Mantelzorgers door Karin Fennes

19.00 uur: start film Still Mine

19.45 uur: pauze

20.00 uur: tweede deel film Still Mine

Aanmelding:

U kunt alleen deelnemen als u zich opgegeven heeft. U kunt zich opgeven via de website www.onsoosterhuizen.nl, per mail aan of telefonisch via Karin van Essen, secretaris van de Dorpsraad, op 06-20556666. Wilt u bij uw aanmelding ook aangeven of u dieetwensen heeft? Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 november.

Deze avond wordt u aangeboden door:

Gemeente Apeldoorn, De Dorpsraad, De Kap en Stimenz.

Wij hopen u donderdag 14 november a.s. te ontvangen in het Dorpshuis, Het Oude Veen 21 te Oosterhuizen.

Namens de organisatie,

Anna Reith

Stadsdeelmanager Beekbergen, Lieren & Oosterhuizen


Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is en in Oosterhuizen woont, dan vragen we u om zich op te geven (zie uitnodiging) zodat we de maaltijd kunnen regelen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.