OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Dorpentour RTV ApeldoornZaterdag 13 April “Dorpentour" vanuit Oosterhuizen

A.s. zaterdag zal RTV Apeldoorn van 10 tot 16 uur uitzenden vanuit peuterspeelzaal "het Oosterhuisje" 

Een groot aantal dorpsgenoten zal meewerken aan deze uitzending. Van 10 tot 12 is de dorpsraad aan het woord. Van 12 tot 13 schuiven Bertus Reuvekamp en Hendrik Groeneveld aan bij de proattafel, een programma in dialect. Vervolgens is er de zaterdagmiddagmix waar vele dorpsgenoten aanwezig zullen zijn. Er wordt o.a. gesproken over het dorpshuis, de winterfair, buurtverbinders, damestrekkertocht, buurtbus en het oranjefeest. Ook zal er muziek worden gemaakt door mensen uit Oosterhuizen. RTV Apeldoorn is te ontvangen op frequentie 107.1 FM.

Programma:

10.00-12.00        Onderwerpen die worden ingebracht door de dorps- c.q. wijkraad. We nodigen als gesprekspartner een aantal politieke partijen uit en (bij voorkeur) de betrokken wethouder.

12.00-13.00        De Praottafel waarbij iemand uit het dorp/wijk aanschuift en meepraat (uiteraard ook in dialect)

13.00-16.00        De zaterdagmiddagmix met “luchtige” onderwerpen, wel zo veel als mogelijk uit/van  het betrokken dorp/wijk.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.