Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtsite beter op mobiel!OnsOosterhuizen.nl is nu 'responsive'

Dat wil zeggen dat-ie ook fijn werkt op je mobiel, en dat is goed nieuws!

Het team van mijnbuurtje.nl heeft hard gewerkt aan deze vernieuwing. Supertrots maakten ze een video van alle mooie verbeteringen.

Wat kun je met de nieuwe mobiele site?

Zoals je in de video kunt zien, is inschrijven en inloggen (al dan niet met de Facebook-koppeling) heel eenvoudig. Je kunt nu al een prikbord-advertentie plaatsen met je telefoon (zie ook de video), het plaatsen van andere items volgt later. 

Mijnbuurtje legt eerst de nadruk op het makkelijk kunnen lezen van berichten en het verkennen van dingen in de buurt. Het plaatsen van berichten komt in een volgende versie.

Als 'App' op je telefoon of tablet

De responsive site is geen echte app die je in een App Store kunt vinden, maar je kunt wel een tegel toevoegen aan je startscherm. Je komt dan met 1 druk op deze knop direct op je buurtsite. De 1e keer dat je op je telefoon of tablet naar de buurtsite surft, krijg je een popup-scherm met de vraag of je de site wilt toevoegen. Klik vervolgens op toevoegen en je telefoon of tablet maakt zelf een tegel aan op je startscherm, met het logo van de buurtsite!