OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Bontebuurtfeest 2019 bedankt allemaal!

  • 2 reacties

Bontebuurtfeest 2019

Allemaal super bedankt voor jullie bijdragen aan het Bontebuurtfeest op 6 juli jl. 

Aanleiding voor het offline verbinden was het 5-jarig bestaan van het digitale dorpsplein www.onsoosterhuizen.nl. Het was een heerlijke middag en avond, voor iedereen die betrokken is bij Oosterhuizen en omgeving! 

Allereerst het seniorenorkest Klarenbeek en het Oosterhuizer mannenkoor, dat ons trakteerde op prachtige stukken muziek en mooie liederen! En de verenigingen, die ons meenamen in hun enthousiasme voor volleybal, klootschieten, touwtrekken, biljarten en nog veel meer activiteiten. Je zag het plezier van samen bezig zijn. Ons dorpshuis is daarvoor het ideale startpunt. De voorstelling die de kinderen voorbereid hadden met een docent van Tim Koldenhof was ook geweldig leuk. De activiteiten waren inmiddels in verband met de regen binnen en buiten, dus we hebben niet alles kunnen meemaken. 

Ondertussen was er van alles te eten: een foodtruck uit Lieren met spannende en lekker hapjes, vijf vrijwilligers uit ons dorp die samen 100 pannenkoeken bakten en ijs van IJstijd, aangeboden namens onze Dorpsraad, als kadootje voor het jarige digitale dorpsplein onsoosterhuizen! 

Rond 19.00 uur deed Bertus Reuvekamp het openingswoord voor het avondprogramma. Namens de Dorpsraad kregen Toos Schroven en Ella Kruimer uit handen van Karin van Essen ‘groene lintjes’ van gemeente Apeldoorn uitgereikt! Met bolderkar en grijpstokken houden ze ons dorp al jaren schoon en netjes. Bergen afval ruimen ze samen op.

Bob van den Heuvel nam als spreekstalmeester artiesten en publiek mee in een warme en ontroerende avond, met muziek, zang, dans en cabaret. Inwoners uit ons dorp maakten er samen een wervelende show van. Met een lach en een traan had iedereen veel plezier. Bedankt Bertus en team voor de muzikale intro, Wilfred, Joop en Hanneke voor de trekkertrek en de ouderwetse PK van Gea, Ingrid met prachtige liedjes, Coby met een wel heel bijzonder verhaal, Ilse op accordeon (Ilse was echt een superster, voor wie het nog niet wist: Ilse mag na de zomer beginnen op het conservatorium!), het Oude Veen met liedjes en drie heel bijzondere, ondeugende  biechten, en als uitsmijter kregen Two of a kind Ron en Marlies met bekende meezing-liederen de hele zaal plat. 

Mede namens Dorpshuis, Dorpsraad en buurtverbinders bedankt allemaal voor een mooie avond vol live verbindingen. Waar een digitaal dorpsplein al niet toe kan leiden! 

Mijn tijd als buurtverbinder zit erop. Ik heb in afgelopen zes jaar met veel plezier een bijdrage geleverd aan ontwikkeling en realisatie van onsoosterhuizen.nl Onze buurtsite is niet meer weg te denken en staat als een huis. Het online dorpsplein is met Elka, Gulsah, Sharon, Anneke en Bertus in zeer goede en bekwame handen. Maar het echte verbinden begint bij jezelf, bij u, jou en jullie. Online en liever nog offline, in Oosterhuizen doen we het samen!

Deel dit bericht!

Reacties

Bob van den Heuvel
15 juli 2019

Jij bedankt Hanneke voor je onuitputtelijke inzet voor het Dorp! Voor mij blijf jij altijd een buurtverbinder! Thanks again ????????

Bob van den Heuvel
15 juli 2019

De ????? Waren eigenlijk een emoticon maar dat lukt kennelijk niet.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.