Standhouders


Wilt u graag op de Winterfair in Oosterhuizen staan op 25 november 2023? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in!

Aanmeldformulier Winterfair Oosterhuizen

De Sfeervolle Winterfair in Oosterhuizen is een jaarlijks evenement, dat de laatste zaterdag van november bij het Dorpshuis te Oosterhuizen gehouden wordt. Bij de  voorgaande edities varieerden de bezoekersaantallen tussen de 2.500 en 5.000 bezoekers! 

Het is een sfeervol winters evenement, met tussen de 60 en 85 kramen. Enthousiaste ondernemers kunnen hier hun diensten en producten aanbieden variërend van cadeau artikelen, decoratie, kleding, en de bijbehorende winterse sfeerartikelen.


Kosten kraam à 4 meter € 85,- inclusief btw.

Kramen zijn voorzien van dak, oprolbare achterwand, prikkabel verlichting en 2x230 volt aansluiting binnen 25 meter van de kraam.


Kosten grondplaats à 4 meter € 60,- inclusief btw.

Grondplaatsen zijn alleen van toepassing als u zelf een kraam of verkoopwagen heeft. Binnen 25 meter is er 2x230 volt aansluiting aanwezig.


Extra stroom

Er mogen geen kachels of grote stroomverbuikers op de inbegrepen 2x230 volt aangesloten worden. Hiervoor dient extra stroom aangevraagd te worden.

Indien u naast de inbegrepen 2x230 volt aansluiting extra stroom wilt, is dit mogelijk tegen betaling. Aan de hand van hoeveel stroom u extra vraagt, zal er een meerprijs worden afgegeven. 

De definitieve indeling op het terrein zullen wij nog bekend maken.