OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Winterfair Oosterhuizen.

Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen

Zaterdag 30 november 2019


Dit jaar is er weer onze jaarlijkse Winterfair, maar dit jaar extra bijzonder. We bestaan dit jaar 10 jaar en hebben dan ook extra leuke dingen georganiseerd. Bij de meer dan 85 standhouders kunt u onder andere bijzondere kerstartikelen, prachtige decoraties, kleding, sieraden, woonaccessoires, heerlijk delicatessen en leuke hebbedingetjes vinden voor de feestdagen.


Maar de winterfair is meer: knapperende vuren, sfeervolle lichtjes, kerstmuziek, warmte en gezelligheid, heerlijke versnaperingen en leuke optredens.

Ook voor de kinderen zijn leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij o.a. een broodje bakken boven een vuurkorf en Sinterklaas en Pieten worden ook nog verwacht. LET OP:Ook kunnen jullie dit jaar een prijs winnen door de kleurplaat bij dit artikel te printen en te kleuren. Deze kunnen jullie dan tussen 12. 00 en 17.00 uur inleveren bij de bar op het horecaplein achter het dorpshuis en bij inlevering krijgen jullie alvast een bonnetje voor gratis drinken. Bij elke leeftijdscategorie zijn er een aantal prijzen te winnen. Dus doe goed je best. Om 17.00 uur maken we zo snel mogelijk de winnaars bekend. Ook zijn er 2 leuke prijzen voor de volwassenen. Deze zijn geponsord door Classic Wings en Special air service. Deze sponsoren 1 RONDVLUCHT voor 2 volwassenen en een kind en 1 ticket voor een RONDVLUCHT. voor 1 persoon. Deze kunt u winnen door het langst aan een spijkerbroek te hangen en te raden hoeveel pepernoten er in een pot zitten. 

Op het gezellige horecaplein kunt u heerlijke winterse gerechten nuttigen. Een kopje erwtensoep, een glaasje warme glühwein en warme chocolademelk zullen natuurlijk niet ontbreken.


Om 17.00 uur start het Winterfeest met gezellige muziek. Tot 21.00 uur zorgt de DJ voor een geweldig feest op het sfeervol verlichte horecaplein. Een gezellig uitje voor het hele gezin.


Oosterhuizen zelf kent geen pinapparaat, de organisatie heeft gezorgd voor een mobiele pin op de fair.De Winterfair is van 12.00 tot 19.00 uur het Winterfeest is tot 21.00 uur


Entree is gratis, parkeren in het weiland € 3,50 per auto

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.