Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Dorpshuis
10 november 2018

Winterfair OosterhuizenMet de winter voor de deur is het weer tijd om je huis in winterse sferen te brengen. En waar kun je dat beter doen dan op de Sfeervolle Winterfair in Oosterhuizen? Bij de meer dan 85 standhouders  kan je onder andere bijzondere kerstartikelen, prachtige decoraties, kleding, sieraden, woonaccessoires, heerlijk delicatessen en leuke hebbedingetjes vinden voor de feestdagen.

Maar de winterfair is meer: knapperende vuren, sfeervolle lichtjes, kerstmuziek, warmte en gezelligheid,  heerlijke versnaperingen en leuke optredens.Ook voor de kinderen zijn  leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij o.a. geschminkt worden of gratis een broodje bakken boven een vuurkorf. Sinterklaas en Pieten worden ook nog verwacht.

Op het gezellige horecaplein kunt u heerlijke winterse gerechten nuttigen. Een kopje erwtensoep, een glaasje warme glühwein en warme chocolademelk zullen natuurlijk niet ontbreken.

De Winterfair Oosterhuizen wordt jaarlijks georganiseerd  op de laatste zaterdag van de maand november, dit jaar op zaterdag 24 november.

Om 17.00 uur start het Winterfeest met  gezellige muziek. Tot 21.00 uur zorgt de DJ voor een geweldig feest op het sfeervol verlichte horecaplein. Een gezellig uitje voor het hele gezin.

Er kan op de fair gepind worden.

De Winterfair is van 12.00 tot 19.00 uur het Winterfeest is tot 21.00 uur.

Entree is gratis, parkeren in het weiland € 3,00 per auto