Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders OnsOosterhuizen
15 januari 2019

Opening bibliotheek in Beekbergen

Op woensdag 23 januari wordt de Bibliotheek van Atlant geopend in Beekbergen. De bibliotheek is gevestigd in het oude gebouw van het Immendaal. Voor velen een herkenbaar pand met een lange historie.

Op woensdag 23 januari vindt er opnieuw een historisch moment in de lange geschiedenis van het Immendaal plaats. Er wordt nieuw leven in het pand geblazen. Dit keer door de opening van de bibliotheek van Atlant, waar verhalen in het middelpunt staan, in de Nationale Vertelweek. Door deze verhalen te blijven vertellen aan elkaar, houden we de historie van het eeuwenoude Immendaal levend.

Opening bibliotheek Atlant

De opening staat in het teken van de Nationale Voorleesweek. Luister naar de mooiste verhalen en kom helemaal tot rust tijdens heerlijke massages. Laat jezelf vereeuwigen door schilder, illustrator en tekenaar Marius van Dokkum. En maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van zorgtechnologie; dans met zorgrobot Zora en ontdek de wondere wereld van Virtual Reality. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje.

Iedereen is van harte welkom tijdens de opening van Bibliotheek Atlant!

Datum: woensdag 23 januari 2019

Tijden: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Het Immendaal, Loenenseweg 50, Beekbergen

Aanmelden: Stuur een mailtje met jouw naam en het aantal personen naar bibliotheek@atlant.nl

Over de bibliotheek

In de bibliotheek kunnen gasten onder het genot van een kopje koffie of thee een boek lezen of luisteren, maar ook bladeren in de krant of een tijdschrift. Binnenkort wordt er een buitenterras aangelegd, zodat men heerlijk kan genieten van het buiten zijn in een rustige omgeving. De bibliotheek van Atlant is voor iedereen toegankelijk. In de bibliotheek zijn boeken, tijdschriften, groot letterboeken en luisterboeken te leen. Daarnaast is er een belevenistafel waarbij men op interactieve wijze met anderen (of alleen) bezig kan zijn door bijvoorbeeld een spelletje te spelen.

Openingstijden

Maandag 13.30 uur tot 16.00 uur
Dinsdag 09.30 uur tot 16.00 uur
Woensdag 09.30 uur tot 16.00 uur
Donderdag 9.30 uur tot 16.00 uur
Adres: Loenenseweg 50, 7361 Beekbergen

Meer info: https://www.atlant.nl/wonen-bij-atlant/welzijn/bibliotheek/

Atlant