OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Lekker op de trekker!

Door storm en regen laten we ons er niet van weerhouden om de 12de trekkertocht voor dames uit Oosterhuizen te rijden! Prachtige route op laatste zaterdag in september via Loenen, Tonden en Klarenbeek was ondanks geringe deelname toch echt super geslaagd en gezellig! En waar het in Oosterhuizen regende, hielden wij het droog. Hadden we zo besteld! 

Met dank aan verkeersregelaars Hendrik Groeneveld en Hans Schroven, catering door Karin en Sven van Essen, gastvrije P Van Willem Dikker Hupkes Loenen en erf en stal van melkveehouder Pieter, Klazien en Marjolein Brouwer in Tonden, bezemtrekkers van Wilfred en 2de deel Gert Jan de Groot en familie Dolman voor ontvangst! 

Volgend jaar richting Nijbroek met dames Barmentloo. Reserveer 26 sept in je agenda! En allemaal (weer) meedoen! Tot ziens! We hebben een app groep gemaakt voor deelnemers Aait Vedan. Mailen doen we niet meer. Site onsoosterhuizen geeft altijd actuele info! 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.