OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Inloopbijeenkomsten mogelijke windmolenlocaties in Apeldoorn

Afgelopen maandag was de eerste informatiebijeenkomst over de mogelijke windmolenlocaties in de gemeente Apeldoorn. Deze werd gehouden in Klarenbeek.

De informatievoorziening was opgezet in een aantal gedeeltes:
1. Een tafel met informatie over het onderzoek naar de windlocaties en hoe dit er in het landschap mogelijk uit kan zien.
2. Daarnaast was er een tafel met algemene informatie over de effecten van windmolens op de omgeving, zoals bijvoorbeeld geluid, slagschaduw en effecten op de natuur.
3. De derde informatietafel was ter informatie over het vervolgproces en de mogelijkheid om hier als bewoner in te participeren, ook in financiƫle zin. Hoe bewoners op mogelijke manieren kunnen meeprofiteren van de opbrengsten van een windmolen in hun buurt.
4. Er was ook een mogelijkheid om een beeld te krijgen vanaf de plek waar je woont. Dit geeft het beeld vanuit je dorp of woonhuis over hoe jij de windturbines vanuit die plek ziet.

Aanstaande donderdag 11 juli 2019 wordt dit onderwerp behandeld in de Openbare Raadsvergadering van de gemeente Apeldoorn. In deze vergaderingen staat dit onderwerp om 19.00 uur op de agenda. Advies is om de agenda in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen. Let op dit is in het tijdelijk stadhuis aan het Stationsplein (zie ook in de bijgevoegde link).

https://apeldoorn.raadsinformatie.nl/bijeenkomst/577577/Politieke%20Markt%20%2B%20Tussentijdse%20Rapportage%2011-07-2019

Bijgevoegd een aantal foto's gemaakt op de informatiebijeenkomst in Klarenbeek. Het zijn foto's vanaf een aantal straten en twee foto's vanaf de Molenberg en de Hanekerweg.  Op de laatste foto staat het agendapunt vermeld. Bij de pijl staan de bijlagen die je kan downloaden via bovenstaande link. De bijlagen kunnen helaas niet bij dit bericht geplaatst worden.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.