Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Glasvezel buitengebied

Onderstaande willen wij graag bij u onder de aandacht brengen inzake glasvezel in Oosterhuizen en omgeving. Er is een inventarisatie geweest onder de mensen die geen kabelverbinding hebben en het is definitief dat dit doorgaat en er dus glasvezel gaat komen. 

Nu willen ze toch de mensen die al kabelverbinding hebben hierbij betrekken en is er dus een nieuwe vraag of deze mensen zich ook op willen geven als ze dit graag willen. 

U kunt zich aanmelden tot 3 juni 2019, zie onderstaand bericht.

 

Hierbij willen wij jullie informeren over een nieuwe vraagbundeling in Veluwe Oost. Vorig jaar zomer werd bekendgemaakt dat de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Veluwe oost een GO krijgt. Fantastisch nieuws na alle inzet van verschillende partijen, waaronder jullie. Op 22 maart hebben jullie en update ontvangen over de aanleg. Nu de schop in de grond gaat na de zomervakantie, kunnen wij bewoners uit het buitengebied van Veluwe Oost die destijds niet meekonden omdat zij een kabelaansluiting hebben, nu ook een aanbod doen voor glasvezel.

 

Het gebied bestaat uit 3 gemeenten; Apeldoorn, Brummen en Voorst.

Dit is op gedeeld in 7 deelgebieden.

 

Gemeente Voorst

1. De Vecht, Teuge en Beemte Broekland(=gemeente Apeldoorn)

2: Terwolde, Steenenkamer en Nijbroek

3: Twello Zuid en Voorst

 

Gemeente Brummen

4: Eerbeek, Hall en Oeken

5: Laag Soeren, Dieren en Brummen

 

Gemeente Apeldoorn

6: Loenen

7: Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen

 

Per deelgebied geldt een minimaal deelnamepercentage van 35%. Bewoners hebben tot 3 juni 2019 de tijd om te kiezen voor een abonnement bij een dienstaanbieder.

 

De bewoners hebben de keuze uit zes dienstaanbieders: Caiway, CBizz, Delta, Helden van nu, Kliksafe en Online. De vastrechtvergoeding bedraagt € 1.600,- bij eenmalige afkoop of € 12,78 per maand. Bewoners die zich na de deadline aanmelden betalen minimaal €995,- na-aansluitkosten.

 

Bewoners die vragen hebben of hulp nodig hebben bij inschrijving kunnen zich laten adviseren door de lokale verkopers. De website gaat 26 april live en is een aparte pagina:

www.glasvezelbuitenaf.nl/veluweoost-fase2.