OnsOosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Dorpshuis Oosterhuizen het middelpunt of geen dorpshuis in de toekomst?

Hoe ziet de toekomst van ons dorpshuis eruit? Wordt het dorpshuis het middelpunt voor inwoners en anderen? Of is er geen plek meer voor het dorpshuis? Wat is jouw mening? En wat is er nodig? 

Namens het bestuur van het dorpshuis Oosterhuizen ben ik gevraagd om te ondersteunen bij een toekomstvisie van ons dorpshuis. Dat doe ik graag, samen met jou, als inwoner of betrokkene bij Oosterhuizen. Jouw visie is belangrijk. Vul daarom de enquete in. Dit is de link naar de enquete. 

https://www.survio.com/survey/d/T4U1M8E7N3G0X2B8L

Wil je graag samen de enquete invullen of heb je hulp nodig? Dat kan. Op de feestavond van het dorpshuis op zaterdag 25 januari en op de buurtkoffie van woensdag 4 maart ben ik aanwezig en help je graag. 

Op de openbare dorpsraad vergadering van 22 april wordt de uitslag gedeeld en praten we samen over de toekomst van het dorpshuis. Hartelijke dank alvast voor het invullen van de enquete. Erna Berends. .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.