Menu

Uitgelicht:

Vrouwencontactgroep Beekbergen Lieren Oosterhuizen

Annie de Groot
8 februari 2018

De vrouwencontactgroep Beekbergen en Omstreken hield op 17 januari haar jaarvergadering in het Hooge Pad. Het bestuur presenteerde haar financieel jaarverslag en de verschillende commissies gaven hun jaaroverzicht. De vereniging heeft momenteel 52 leden. Diny van Campen werd bedankt voor haar jarenlange inzet bij Lief en Leed commissie. Dirkje Rozendaal neemt haar functie over. Er werden 2 jubilarissen gehuldigd: Willy ten Hove voor 50 jaar en Hennie Wilbrink voor 30 jaar trouw lidmaatschap van de vrouwenclub die begonnen is onder de naam Vereniging van Plattelandsvrouwen en 15 jaar geleden overging in de Vrouwencontactgroep. 

Elke derde woensdagavond van de maand komen de dames van de vrouwencontactgroep in het Hooge Pad in Beekbergen bij elkaar voor een interessante lezing of een vrolijke muzikale avond. In de pauze is er tijd voor koffie en een vriendschappelijke babbel. Voor 2018 staan er weer leuke avonden gepland. Allereerst is er in februari de jubileumavond die met een stamppot buffet begint. De andere bijeenkomsten zijn gevuld met een presentatie va  de Wereldwinkel, een fietsreis door Australië en Amerika en een interessant verhaal over een koffie- en theeschenkerij. ook komt een lezing over Kasteel Middachten en de Hersenstichting gaat vertellen hoe we onze hersenen gezond kunnen houden.

Op 29 mei gaat het jaarlijks busreisje naar Hindeloopen en het Douwe Egberts museum in Joure met afsluitend een diner in Wilp. In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten maar staan er fietstochten en een picknick op het programma. Heeft u interesse om een keer een avond van onze vrouwencontactgroep bij te wonen? Tegen betaling van € 2,50 incl. een kopje koffie zijn de dames altijd welkom. Daarna kunt u besluiten of u lid wilt worden. Het lidmaatschap voor het hele jaar is € 40,- De eerstvolgende bijeenkomst waarbij nieuwe dames welkom zijn is op woensdag 21 maart om 19.30 uur in het Hooge Pad te Beekbergen. Miny van der Zande ( voorzitter VOA) komt dan een lezing geven over de Min van Koningin Wilhelmina. Haar kennende, wordt dit een leuke en interessante lezing.

 

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »