Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Informatiemarkt "energie besparen doe je zo".

Roel Arntz (Merdeka Solar Energy Solutions)
5 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert het burgerinitiatief bLoEm (Beekbergen Lieren Oosterhuizen Energieneutraal Maken) de informatiemarkt "Energie besparen doe je zo".

Een klein groepje inwoners uit Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen hebben enige tijd geleden bLoEm opgericht met als doel om het fossiele energie gebruik binnen deze dorpen terug te dringen. Om inwoners van BLO onafhankelijk te kunnen informeren heeft men deze markt in Beekbergen georganiseerd. Eigenlijk was het de planning om op de dag van de duurzaamheid deze markt te houden (10 oktober), maar aangezien ook in Apeldoorn dan een informatieavond wordt gehouden heeft bLoEm zaterdag 7 oktober als datum gekozen.

Tijdens de energiemarkt kunnen geïnteresseerden al hun vragen kwijt omtrent het thema energie. Er zijn verschillende plaatselijke leveranciers/installateurs aanwezig die alle vragen over zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, slimme warmte, zuinige verlichting etc. kunnen beantwoorden. Tevens kan men een gratis energiescan van de eigen woning aanvragen. 

De energiemarkt vindt plaats op het terrein van installatiebedrijf Tromp, Kerkweg 1 te Beekbergen.

Datum en tijd: Zaterdag 7 oktober van 10.30 uur tot 15.00 uur.

Voor koffie en thee wordt gezorgd, iedereen is van harte welkom!

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »