Menu

Uitgelicht:

3de Midden Veluwe wandeltocht

Kees Wiedeman Kenbeek (Wandelcommissie stichting Internationale 4daagse Apeldoorn)
1 maart 2018

Afwisselende wandeltocht rond Apeldoorn

 

APELDOORN – De wandelcommissie Apeldoorn e.o. van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn houdt zaterdag 24 en zondag 25 maart a.s. de derde Midden Veluwe Wandeltocht.

Vanaf startlocatie Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn) worden routes uitgezet van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer lengte.

Er kan op beide dagen gestart worden vanaf 9 uur. Wie 30 km wil afleggen moet voor 10 uur vertrekken, wie 20 of 15 km wil lopen voor 12 resp. 13 uur. Starten voor de 10 en 5 km kan tot 14 uur. Om 17 uur moet iedereen weer op het uitgangspunt terug zijn.

De routes van de eerste Midden Veluwetocht zijn onverhard en voeren de deelnemers door de natuurrijke natuur rond Apeldoorn, met bos, heide en heuvels. Op beide dagen zijn de routes hetzelfde. De routes zijn met pijlen aangegeven, maar de wandelaars krijgen bovendien een duidelijke routebeschrijving mee.

Iedereen die van wandelen houdt kan aan de tocht deelnemen. De routes zijn ook geschikt voor nordic walking. Honden mogen aangelijnd meelopen; wel moeten zij enkele wildroosters over.

Deelname kost 3,50 euro, leden van een wandelsportrorganisatie krijgen een euro korting. Een herinnering is tegen kostprijs verkrijgbaar.

Voor nadere informatie: tel. 06 – 53764861 of www.4daagseapeldoorn.nl/wandeltochten. E-mail: wandelcommissie@4daagseapeldoorn.nl.

 

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »