Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
21-02-2018
Hulp
Wil je best eens wat doen voor het Dorpshuis maar kan je je niet committeren? Meld je dan nu aan als 'gelegenheidsvrijwilliger'. Als gelegenheidsvrijwilliger kan je gebeld worden als er een hulpvraag is vanuit het Dorpshuis voor schoonmaak, bardienst of andere activiteit. Stuur een mailtje naar Ap Oosterkamp: a.oosterkamp4@upcmail.nl.
25-09-2017
Overig
Wij zijn op zoek naar woonruimte in de buurt van Oosterhuizen, Lieren, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek enz. Het mag een bakhuis zijn of een chalet, helft van een woonhuis, appartement o.i.d. waar wij ingeschreven kunnen staan met twee personen. De maximale prijs is ongeveer 600 euro per maand.
03-09-2017
Hulp
Gevraagd: hulp bij het stallen mesten en de hond uitlaten. Voor onze hond Mo6 zijn we op zoek naar iemand die tegen een redelijke vergoeding twee ochtenden (maandag en donderdag) in de week tijd heeft om hem een boswandeling te geven. Ook zijn we op zoek naar iemand die op die dagen de stallen van onze paarden kan mesten. Kun je ons hiermee helpen, neem dan na schooltijden contact op via 0614186529
Pagina's (1): 1