Over René

Buurt pluspunten
De saamhorigheid, betrokkenheid. Ik ben geboren in Amsterdam en ben rond mijn 20ste deze kant op gekomen. De mentaliteit van de mensen, de rust in omgeving .... het is soms gewoon een vakantieadres. Hoewel ... die tuinarbeid .... Daarnaast de school voor onze jongens dichtbij, het kunstgrasveld, de Veluwe om de hoek. Wat wil je nog meer.
Werk
Ik ben Technisch Beheerder bij TenneT TSO bv in Arnhem. In een team zorgen wij ervoor dat ons hele serverpark (computers dus) blijft draaien en dat er allerlei fasciliteiten beschikbaar worden gesteld voor zo\\\\\\\\\\\\\\\'n 3000 gebruikers. Denk aan mail, internet, backup, etc. Een hele leuke job en werkgever waar wij veel vrijheid kennen op een mooi business park in Arnhem in de bossen. Niet iedereen kent TenneT. Wij zijn semi overheid en samen zorgen wij ervoor dat \\\\\\\\\\\\\\\"het lampje thuis blijft branden\\\\\\\\\\\\\\\" door middel van de transport van hoogspanningsstroom via de hoogspanningsmasten. Op de afrekening van uw energienota staat in kleine lettertje ergens de afdracht aan TenneT. Dank daarvoor :-)
Vrije tijd
Huis en tuin vraagt behoorlijk veel aandacht. Daarnaast proberen we leuke dingen te doen, gaan graag met vakantie, wil ik binnenkort weer beginnen met body pump en probeer ik elk jaar vaker dan een keer of 7 te gaan.golfen. Fotograferen is een hobby. Ik zal proberen zo nu en dan een foto op deze site te plaatsen. Tevens ben ik leider van de D2 van V.V. Beekbergen waarin Rens en Christian spelen.

Pagina's

René is nog niet betrokken bij pagina's.