Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtverbetering:

Buurtpreventie

Erna Berends-Dijk
24 februari 2015
0 waarderingen

Een aantal inwoners van het Oude Veen hebben vorig voorjaar een buurtapp Buurtpreventie gelanceerd. Dit is ontstaan na een aantal inbraken aan het Oude Veen. Na een voorlichtingsbijeenkomst met de politie en het advies van de politie is besloten deze app voor alle bewoners van Oosterhuizen open te stellen.
Meedoen aan de app kan als volgt: je geeft via erna@7364.nl jouw naam en smartphone nummer door. Ik voeg je toe aan de app.
Inmiddels zijn er meer dan 40 inwoners die meedoen. Het doel van de app is signaleren van ongewenste situaties in Oosterhuizen. Denk hierbij aan: auto's die op een vreemd tijdstip, op een vreemde plek staan, inbraken, verdachte personen, verdachte situaties. App bijvoorbeeld kenteken, soort auto, kleur auto, plaats en aantal personen in de buurtpreventie app.
De app is alleen bedoeld om te signaleren. Niet om te reageren. Ongewenste appjes worden verwijderd. Ook goed bedoelde opmerkingen. Gebruik voor reacties, opmerkingen, tips etc. deze website. Via onsoosterhuizen worden regelmatig tips en andere informatie gedeeld.

Reacties

Saskia 12 maart 2015
Hallo gebruikers van de buurtpreventie app. Al enige tijd maken we gebruik van de buurtpreventie app. De laatste tijd worden de nodige berichten verstuurd/ontvangen die niet volgens de spelregels zijn. Misschien goed om nogmaals de spelregels voor het gebruik van deze app te delen. Dit is het bericht dat op de website van onsoosterhuizen.nl staat. Geplaatst op 24 februari 2015 door Erna Berends, beheerder van de buurtpreventie app. Een aantal inwoners van Het Oude Veen hebben vorig voorjaar een buurtapp Buurtpreventie gelanceerd. Dit is ontstaan na een aantal inbraken aan Het Oude Veen. Na een voorlichtingsbijeenkomst met de politie en het advies van de politie is besloten deze app voor alle bewoners van Oosterhuizen open te stellen. Meedoen aan de app kan als volgt: je geeft via erna@7364.nl jouw naam en smartphone nummer door. Ik voeg je toe aan de app. Inmiddels zijn er meer dan 25 inwoners die meedoen. Het doel van de app is signaleren van ongewenste situaties in Oosterhuizen. Denk hierbij aan: auto's die op een vreemd tijdstip, op een vreemde plek staan, inbraken, verdachte personen, verdachte situaties. App bijvoorbeeld kenteken, soort auto, kleur auto, plaats en aantal personen in de buurtpreventie app. De app is alleen bedoeld om te signaleren. Niet om te reageren. Ongewenste appjes worden verwijderd. Ook goed bedoelde opmerkingen. Gebruik voor reacties, opmerkingen, tips etc. deze website. Via onsoosterhuizen worden regelmatig tips en andere informatie gedeeld. Betekent dus de app in geval van nood en om te signaleren gebruiken voor zaken in Oosterhuizen. Voor de overige berichten dan de mail of onsoosterhuizen.nl gebruiken. Groeten, Saskia Dolman
Hanneke 4 maart 2015
Fijn, meer ogen en oren om snel te kunnen handelen als dat nodig is!
Bekijk alle buurtverbeteringen in je buurt »