Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Actieve dorpelingen vertellen over hun acties in Oosterhuizen energieneutraal te maken. Een van de instrumenten is sociale innovatie: het creëren van een digitaal dorpsplein.
Dameskoor de Regenboog Oosterhuizen OLV Bart Willemsen Muzikale begeleiding Harry Kaal Special Guest : Doedelzak speler Dirk Goudkuil Te gelegenheid van Kerstsamenzang Heilige Antonius Abtkerk Loenen Pastor I. Kantoci en dominee H. van Driel.
Hier zien we een uitleg over de aanpak van mijnbuurtje.nl. Sociaal domein heeft een kaart opgesteld met verschillende factoren die belangrijk zijn voor de ideale participatiesamenleving.
Een verslag van de cd-opnames in het Dorpshuis, aangevuld met mooie beelden van Oosterhuizen.
In het programma van TV Gelderland \'Een wagen vol verhalen\' worden persoonlijke verhalen en Gelderse tradities verteld. Renate Schutte presenteert het programma en op 27 oktober kwam de damestrekkertocht van Oosterhuizen in het zonnetje te staan. Een selectie van de deelneemsters is op pad gegaan en Annie de Groot wordt hierbij geïnterviewd. Bekijk het stuk over de trekkertocht van 12:12 tot 14:30!
Een impressie van de dames toertocht 2014. Het was een super mooie tocht, wat wonen we toch in een mooie omgeving. We hadden schitterend weer en de catering was goed verzorgd.
De Aardappelfamilie uit Oosterhuizen in actie: ze bakken mooie & lekkere aardappelspiralen.
Bij de gemeentelijke wedstrijd Energieke dorpen ontvingen we in 2013 lovende woorden over ons plan voor Oosterhuizen. Op verzoek van de gemeente Apeldoorn neemt ons dorp in de komende maanden deel aan de Europese wedstrijd Energy Neutral Village. We hebben in ons dorp al heel wat huizen met zonnepanelen. Welke stappen kunnen we verder zetten om een duurzaam dorp te zijn? We onderzoeken hoe we Oosterhuizen zelfvoorzienend kunnen maken in energie en we hopen op veel enthousiasme bij onze inwoners en natuurlijk ook bij de jury van de wedstrijd. Als ondersteuning van de aanvraag is dit filmpje gemaakt. Wil je meer weten over de wedstrijd? Kijk op http://www.aceforenergy.eu/ace-awards/energy-neutral-village/.
De jaarlijkse kermis in Oosterhuizen kent op zaterdagavond altijd een feest in de tent. Op dit filmpje een paar buren, die niet nader genoemd zullen worden. Kiek zelf moar!
Samen met Evert Jan Wilbrink balen persen in Oosterhuizen aan de Wittekruisweg. Voor ons voor het eerst. Voor Evert Jan inmiddels niet meer bij te houden. De oogst: 23 baaltjes schoon aan de haak. Wat zal Noa smullen deze winter. Bedankt @EvertJanWilbrink @GerardVorderman @GertJandeGroot voor alle hulp. En bedankt alle anderen voor alle goede adviezen!
Pagina's (1): 1