Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

Van onze wijkagent:Spreekuurlocatie wijkagent Beekbergen gaat veranderen!

 

Tot voor kort kon ik u altijd ontvangen op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur aan de Van Schaffelaarweg te Beekbergen. Het spreekuur zat vast aan de brandweergarage. Het gebouw werd verkocht aan de gemeente en de brandweer gaat daar nu verbouwen. Er is dan helaas geen plaats meer voor mijn spreekuur. Omdat ik van mening ben dat een vast “inloopmoment” van belang is voor dorpen, ben ik wel op zoek gegaan naar vervanging. Gelukkig diende zich een mooie gelegenheid aan. Ik ga verhuizen naar de Tullekensmolenweg 22a te Beekbergen. Voor een ieder beter bekend als De Boerderij. Het bestuur van De Boerderij heeft mij in de gelegenheid gesteld de bestuurskamer te gebruiken als spreekuurlocatie. Ik mag daar ook, zoals ik gewend was aan de Van Schaffelaarweg, tussendoor met mensen afspreken.

 Ten gevolge van de verhuisperikelen, de komende kermissen in Loenen en Oosterhuizen en aansluitend mijn vakantie, zal het spreekuur op de donderdag tijdelijk geen doorgang vinden.

 Op donderdag 27 juni 2019 is er weer normaal spreekuur tussen 19.00 en 20.00 uur, maar dan dus in De Boerderij.

 Het spreekuur te Loenen blijft ongewijzigd, maar ook hier is er sprake van een tijdelijke sluiting. Hier is donderdag 23 mei het laatste spreekuurmoment. Dan dus tijdelijke sluiting ten gevolge van Hemelvaartsdag/kermissen en vakantie. Donderdag 27 juni ben ik er weer.

 Belangrijk: 

Wilt u in de tussenliggende periode toch in gesprek met mij, neem dan contact op via 0900-8844. U wordt dan doorverbonden met mij of ik bel u terug. Hier kunnen soms een paar dagen tussen zitten. In geval van spoed uiteraard altijd 112 bellen!

 Met vriendelijke groet,

Theo Simmelink

wijkagent