Onsoosterhuizen.nl

Inloggen of inschrijven

De vermissing van Noorse Boskat LillithMijn lieve bruine Noorse Boskat Lillith is momenteel al bijna 2 maanden vermist en wordt nog elke dag gemist. Vorige week kreeg ik echter een heel fijn belletje: Lillith zou gespot zijn in de omgeving van de golfbaan. Mij zie je hier dan ook geregeld lopen, zo'n mooi groen maar groot gebied als het onze maakt het voor mij echter zeer moeilijk om haar in m'n eentje te vinden; ik vraag dan ook uit de grond van mijn hart of iedereen zijn/haar ogen open wilt houden wanneer men bv. de hond uit laat en om via deze link mijn post te delen op facebook, of maak dit tot gespreksonderwerp wanneer je bij de buurvrouw op de koffie bent! Ik weet zeker dat ik haar terug kan vinden wanneer jullie met mij mee kijken!

Kenmerken Lillith:
- langharig
- bruin gemêleerd (schildpad)
- door overmatig likken achter op haar kont minder haar dan bij haar hoofd (allergie/stress)
- zachtaardig karakter, gewoonlijk erg goed benaderbaar
- gechipt en staat al als vermist aangegeven op verschillende bekende sites
- let op: tijdens vermissing droeg ze GEEN rood tuigje/halsbandje

Als je een tip of een vraag hebt: ik ben altijd te bereiken op 0611748390 ook kan je hieronder reageren op dit bericht. Als je haar hebt gezien maar niet heb weten te vangen kan je ook altijd de dierenambulance bellen, zij kunnen haar dan vangen!

Alvast enorm bedankt voor uw hulp, het betekend ontzettend veel voor mij Lillith!

Deel dit bericht!

Reacties

Andrea de Zwarte
9 januari 2019

Nog een extra tip: wanneer u haar ziet maar haar niet op een rustige manier te pakken krijgt, bel dan vooral de dierenambulance; zij hebben daar de expertise en dus materialen voor! Alvast bedankt buurtgenoten!