Menu

Nieuws:

Eigen broek ophouden!

Hanneke Stegeman, (Buurtverbinders OnsOosterhuizen)
19 oktober 2015

In Oosterhuizen doen we graag zoveel mogelijk zelf. Dat geldt wat ons betreft ook voor het in de lucht houden van dit online dorpsplein. Daarom zoeken we maximaal 6 adverteerders die hun boodschap tegen betaling op de homepage van deze site willen tonen. Want,

Adverteren op www.OnsOosterhuizen.nl loont. Het is een nieuw, digitaal medium, met een groot bereik!

Je advertentie wordt in een maand minstens 10.000 keer gezien. En je draagt bij aan de leefbaarheid van Oosterhuizen en omgeving; de inkomsten worden gebruikt om de buurtsite te bekostigen, maar ook voor activiteiten op het echte dorpsplein zoals bijvoorbeeld een filmavond in het dorpshuis. En het is niet duur: slechts 22,50 euro per maand.

Digitaal noaberschap

Oosterhuizen is klein, mooi en dynamisch. Veel mensen kennen elkaar. In de participatie-samenleving hebben we elkaar meer nodig. Om elkaar beter te vinden en naar elkaar om te zien, hebben we als vrijwilligers een nieuwe, interactieve website ingericht: www.onsoosterhuizen.nl. Waar je met elkaar in gesprek komt of iets kunt afspreken, verkopen, delen, elkaar kunt informeren etc.

Voorbeeld voor andere dorpen

Ondersteund door gemeente en provincie, hebben wij in Oosterhuizen een pilot-project. Andere dorpen en wijken volgen hopelijk met hun eigen buurtsite. Het interactieve dorpsplein is gemaakt door Mijnbuurtje.nl. De mensen van Mijnbuurtje hebben ons getraind in de rol van 'buurtverbinder'.

Maar wij maken als inwoners zelf de site! En de dokter, wijkagent, winkeliers in de buurt, basisschool, dorpshuis, dorpsraad en overige personen en partijen waar wij als dorp mee te maken hebben. Er doen nu al meer dan 175 mensen actief mee, dat is mooi in een dorp van nog geen 900 inwoners. En het aantal paginabezoeken loopt op, rond de 10.000 tot wel 15.000 per maand.

Adverteren; hoe werkt het?

Een advertentie op de homepage kost 22,50 euro per maand. Plaatsing is voor minimaal 3 maanden, en maximaal 6 maanden. Als je wilt, linkt de advertentie door naar je eigen site!

Op de banner draaien steeds maximaal 6 advertenties. Doe je mee? Mail je logo in jpg-formaat (238 x 130 p) naar onsoosterhuizen@gmail.com. Vermeld ook je adresgegevens voor de factuur en het webadres van je eigen site.

Wat kun je als bedrijf nog meer op OnsOosterhuizen.nl? Je kunt je eigen ondernemerspagina maken en berichten plaatsen op Nieuws, Agenda en Prikbord, waardoor je directe interactie hebt met het dorp, en je kunt speciale acties en aanbiedingen plaatsen. Neem contact met ons op voor een reservering of voor meer informatie!

Hartelijke groet,

Team OnsOosterhuizen.nl

Annie de Groot en Janneke Slingerland (Dorpsraad), Peter Bakker (adviseur), Elka Bennema, Sharon van Essen, Gülsah van den Heuvel en Hanneke Stegeman (buurtverbinders)

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »