Menu

Activiteit:

Uitvoering Mondolia

Geplaatst door: Marieke Van Reen
Begint op: vrijdag, 23 maart 2018 om 19:30
Eindigt op: vrijdag, 23 maart 2018 om 23:00
Locatie: Kerkweg 2, Klarenbeek, Nederland

Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia gaat haar jaarlijkse uitvoering in het Boshuis in Klarenbeek houden. Het is voor het eerst, dat de vereniging haar uitvoering in het Boshuis gaat houden. Het is immers nog niet duidelijk of en wanneer de grote zaal bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek weer open gaat, aldus voorzitter Hugo Hoitink.

De vereniging wil niet het risico lopen, dat ze geen uitvoering kunnen houden. Dat betekent echter, dat ze net als vroeger weer twee uitvoeringen gaan geven. Eén op de vrijdag en één op de zaterdag, vertelt Hugo. Er kunnen max. 300 bezoekers in het Boshuis terecht. Aangezien de vereniging de laatste jaren op ruim 500 bezoekers mocht rekenen, is er voor gekozen om twee uitvoeringen te houden. Deze zijn gepland op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart. De kaartverkoop zal begin 2018 starten.

Toegangskaarten á € 7,- per stuk en € 3,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Bent u donateur, dan komt één van onze leden t.z.t. bij u langs om de toegangskaartjes te brengen. Bent u geen donateur maar wilt u de uitvoering bezoeken, dan kunt vanaf begin 2018 de kaartjes bij Bike Totoaal Wolters in Klarenbeek kopen. Of u kunt contact opnemen met de kaartverkoopster binnen onze vereniging Riet de Koning via telefoonnummer 055-3600168 of een e-mailsturen naar mavmondolia@gmail.com.

Wilt u een indruk krijgen van de uitvoering bekijk dan één van onze youtubefilmpjes op onze website: www.mondolia.nl


Bekijk alle activiteiten in de buurt »